Lämpöpumput - CER-Energiaratkaisut

Tuotteet

Ilmasta energiaa – kaikki lähtee suunnittelusta

CER-energiaratkaisut käyttävät aurinkoenergiaa. Kaiken kattavat energiaratkaisumme keräävät aurinkoenergian Ilmasta, maasta tai suoraan auringosta. Missiomme on löytää asiakkaalle energiatehokkain ratkaisu kiinteistön lämmittämiseen sekä jäähdyttämiseen. Meiltä löytyvät energiaa säästävät ratkaisut pienistä kiinteistöistä aina suurten tehdaskiinteistöjen energiansäästö tarpeeseen. Energianlähteenä käytämme pääsääntöisesti ilmaa.

CER-Energiaratkaisu puolittaa energiankulutuksesi – Katso kuinka säästät!

CER-lämpöpumput

CER-Indoor-malliston laitteet voidaan asentaa kokonaan sisälle. Tarvitaan vain ilman otto- ja poistoaukot ja laite on valmis kytkettäväksi lämmitysjärjestelmään. Indoor-mallisto on helppo ja nopea asentaa. Se on myös huoltoystävällinen ja esteettisesti erinomainen ratkaisu.

EVI SCROLL SPLIT SS malleissa on kaikista CER pumpuista tuttu tehokas, hiljainen ja hyvän hyötysuhteen omaava scroll kompressori. Split-malleissa yhdistyy erilliset korkealaatuiset ulko- ja sisäyksiköt ja se hyöntää pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltua EVI-tekniikkaa. Sisäyksikössä on integroituna vaihtoventtiili, sähkövaraus, latauspumppu ja ohjausautomatiikka. Siisti, kompakti paketti, erittäin laadukkailla komponenteilla ja monipuolisella automatiikalla tekevät laitteesta helposti asennettavan ja helppokäyttöisen. EVI SCROLL SPLIT SS on tehokas paketti omakotitaloihin niin etelään kuin pohjoiseenkin. Teholuokat 11-20 kW ja 28-180 kW

Meiltä saat myös monipuolisen valikoiman räätälöitävissä olevia energiaratkaisuja. Kysy lisää!

 

Taattua laatua

Kaikissa CER ilma-vesilämpöpumpuissa on 2 vuoden takuu. Lisäksi annamme 5 vuoden takuun kaikille lämpöpumpun pääkomponenteille ja kompressoreille myönnämme 6 vuoden takuun. CER-pumpuissa käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja ja osia. Laadukkaat materiaalit takaavat sen, että pumput ovat toimintavarmoja sääoloista huolimatta ja kestävät vuosia. Suurissa kiinteistöissä tarjolla on myös laitteiden etäseurantamahdollisuus.

 

Hiljaista tehokkuutta

CER-ilma-vesilämpöpumpun sisätilaan asennettavan yksikön äänentaso on verrattavissa jääkaapin äänentasoon. Inverter-ohjatun puhaltimen ansiosta myös ulkoyksikön ääni, jopa suuritehoisissakin pumpuissa, on saatu hiljaiseksi. CER-ulkoyksikössä on vain höyrystin ja puhallin. Sisäyksikössä on integroituna vaihtoventtiili, sähkövastus, latauspumppu ja ohjausautomatiikka. Kaikki tämä siistissä ja kompaktissa paketissa, mikä helpottaa ja nopeuttaa asennusta.

Kysy myös rahoituspalveluista ja vuokrausmahdollisuudestamme.